Vloerkleed reinigen

Beste reiningsmethode voor de beste prijs

Laagste prijs garantie!

Tapijt of vloerkleed reinigen?


Wij verzorgen uw vloerkleed met alle aandacht. Er zijn veel verschillende soorten tapijten die elk een bepaalde reinigingswijze nodig hebben. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten tapijten en vloerkleden. Perzische tapijten, hoogpolig, laagpolig of een andere soort tapijt renigen is geen probleem. Om ervoor te zorgen dat de reiniging van uw tapijt alle aandacht krijgt, werken wij in vier fasen.


Gratis ophalen/bezorgen voor al uw soorten tapijten!

Fase 1: Kloppen

Dit proces zorgt ervoor dat alle viezigheid, wat niet met de stofzuiger weggezogen kan worden, uit uw tapijt wordt gehaald. Zoals zand en kleine steentjes.

Fase 2: Analyse

Er wordt vastgesteld wat voor soort tapijt het is. Dit doen wij zodat we de juiste reinigingsmethode en reinigingsmiddel voor uw tapijt kunnen bepalen.

Fase 3: Dieptereiniging

Het reinigingsmiddel zal in uw tapijt gemasseerd worden. Na een inwerkperiode wordt het tapijt geïnjecteerd met warm water en vervolgens droog gezogen. Dit proces wordt driemaal herhaald.

Fase 4: Drogen

Er zal continu warme lucht worden geventileerd en de oude vochtige lucht zal worden afgezogen. Deze ventilatie zorgt ervoor dat er een korte droogtijd van drie dagen nodig is.

Tapijt of vloerkleed reinigen met de beste service

Vloerkleed

Vloerkleed reiniging met 50% korting

prijs vanaf

€16.00 €8,00 per m2

Vaste tapijt

Reiniging van vast tapijt

prijs vanaf

€ 1,75 per m2

Tapijtreparatie

Silver Carpet Cleaning is naast tapijtreiniging ook gespecialiseerd in het repareren van tapijten en vloerkleden. Kale versleten randen kunnen opnieuw worden gefestonneerd waardoor ze als nieuw lijken.

Prijs vanaf

€10,00