Partners

Feyza Kledingreparatie

Kledingreparatie Feyza biedt reparatie en vermakingen voor particulieren, bedrijven, man en vrouw. Ook kunt u bij hun terecht voor stomerijen en kleine reparaties aan kleding.

Nuance Administratiekantoor

Nuance administratiekantoor richt zich op kleine mkb ondernemers en voeren uw complete boekhouding. Van het invoeren van de bonnen tot het doen van uw belastingaangifte en het samenstellen van uw jaarrekening.


Design Sales

Designsales is een echte Hollandse fabriekswinkel. Als meubelfabrikant met eigen productie van moderne design meubelen hebben zij drie ruime showrooms geopend van waaruit zij onze producten rechtstreeks aan de consument verkopen.

Carel Lurvink

Carel Lurvink biedt een zeer compleet assortiment dat one-stop-shopping mogelijk maakt. Naast alle praktische benodigdheden voor de schoonmaak,- en schildersbranche leveren zij persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding. Om het u extra gemakkelijk te maken, verzorgen ze graag speciale aanmeetsessies op locatie voor uw medewerkers. Bedrijfskleding kunnen ze desgewenst voorzien van uw eigen logo.


Diversey Solutions

Diversey is een toonaangevend bedrijf dat wereldwijd innovatieve totaaloplossingen op het gebied van professionele reiniging en hygiëne aanbiedt. Hun aanbod omvat totaaloplossingen voor alle professionele toepassingen, inclusief trainingen, logistiek en administratieve ondersteuning. De systemen zijn gericht op gebouwenonderhoud, professionele keukenhygiëne, machinale vaatwas, sanitairreiniging, textielverzorging, persoonlijke hygiëne en voedselveiligheid.

Vliegtuig Vertraagd

Vliegtuigvertraagd is een juridisch advieskantoor dat gespecialiseerd is in het claimen van vergoeding bij vliegtuigvertragingen. Uw belang staat bij de behandeling van de claim voorop. Klantgerichtheid en deskundigheid zijn onze speerpunten. Door middel van persoonlijk contact kunnen wij u snel van dienst zijn. Wij werken op basis van no cure no pay; u betaalt dus vooraf niets. Bij een succesvolle claim ontvangt u een vergoeding waarop wij ons honorarium van 25% in mindering brengen.


Sterk Juristen

De missie van Sterk Juristen is verweven met de kernwaarden van deze samenwerking: het voorzien in Scherp, Transparant, Eerlijk en Realistisch juridisch advies met Kennis van zaken. Deze kernwaarden weerspiegelen de persoonlijkheid en komen terug bij elke opdracht welke Sterk Juristen voor u uitvoert. Sterk Juristen staat u te woord in het Nederlands, het Engels of indien gewenst in het Arabisch.